Activiteiten

Gorgo staat ook voor gezelligheid, daarom worden er binnen de club door het jaar heen verschillende (jeugd)activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten zijn bedoeld om het samenhorigheidsgevoel te stimuleren.

Zo heeft Gorgo de volgende commissies:

 • Activiteitencommissie:
  Deze commissie organiseert gedurende het zwemseizoen diverse activiteiten voor onze jeugd. De commissie bestaat uit ongeveer 4 ouders.
 • Clubkampioenschappen:
  Elk jaar aan het beging van het nieuwe jaar worden de clubkampioenschappen georganiseerd. Hier wordt gestreden om de titel clubkampioen. Je zwemt dan tegen je eigen leeftijdsgenoten verschillende zwemslagen.
 • Toernooiencommissie:
  Doel is om elk jaar aan minimaal 1 waterpolotoernooi deel te nemen. Deze commissie draagt zorg voor de aanmelding en voorbereiding van een geweldig toernooi.
 • Zomerkamp:
  Elke jaar organiseert een club van leden een zomerkamp. Het zomerkamp vindt elk jaar plaats in de laatste week van de zomervakantie. Daar kunnen alle jeugdleden zich een midweek lang vermaken met een vol georganiseerd programma.
 • Feestcommissie:
  Een vereniging kan niet bestaan zonder vele vrijwilligers. Deze commissie organiseert het ene jaar een vrijwilligersfeest, hier worden alle vrijwilligers in het zonnetje gezet. Het andere jaar wordt er een dropping georganiseerd. Hier zijn alle leden, ouders, sponsors en vrienden welkom.
 • Nieuwsbrief:
  Ongeveer 4 x per jaar wordt er een nieuwsbrief verspreid onder alle leden van Gorgo.