Jeugdzwemmen

Heb je net je zwemdiploma op zak en wil je jou zwemskills verder verbeteren? Lekker in het water plonzen en gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes zwemmen?! Kom dan eens bij Gorgo een duik nemen.

Onze ervaring is dat na het behalen van een zwemdiploma het fijn kan zijn om de zwemtechniek en uithoudingsvermogen verder te verbeteren, zodat je kind ook echt zelfstandig het water in kan gaan. Elke zondagochtend staan ervaren trainers aan het bad. Op een speelse manier leren de kinderen de technieken van het zwemmen.

Natuurlijk oefenen we ook ergens voor! Zo wordt er een aantal keer per jaar in Uden je persoonlijke zwemtijd geklokt. Heb je jezelf verbeterd? Ook doen we mee aan minipolo toernooien, op een erg speelse manier maken kinderen kennis met waterpolo. Het teamgevoel staat voorop!

Gorgo staat bekend als een echte familie vereniging. Het samenhorigheidsgevoel is groot, ons kent ons. Dit komt mede omdat er veel activiteiten georganiseerd worden. Zo gaan de kinderen elk jaar op uitstapje, het familie polotoernooi, de clubkampioenschappen, een sinterklaasactiviteit en niet te vergeten het welbekende Gorgokamp!

Lijkt Gorgo jou wel wat? Je bent altijd welkom om een keer de sport en de sfeer te proeven tijdens onze trainingen of wedstrijden. De proeflessen zijn in het Zeesterbad te Uden.