Sponsormogelijkheden en contact

Hoofdsponsor
De hoofdsponsor is de kledingsponsor van het eerste heren – en het eerste damesteam. De sponsor zorgt voor (delen van) de uitrusting van beide teams. (Denk aan zwembroeken/badpakken, tassen, t -shirts en korte broeken, ballen en caps).
Naamsvermelding op t -shirts en tassen, vermelding in iedere nieuwsbrief, vaste naamsvermelding op de website van de vereniging, etc. De vereniging ontvangt een jaarlijkse bijdrage van de hoofdsponsor voor o.a. het uit dragen van de sponsornaam. Contractduur is 3 jaar. De hoogte van de bijdrage wordt in overleg met het bestuur en de sponsorcommissie vastgesteld.

Reclamesponsor
Banner op de website en advertentie in digitale nieuwsbrief. Er wordt gezocht naar reclamemogelijkheden in de Beemd/het Zeesterbad. Contractduur is 1 jaar.  Jaarlijkse bijdrage € 100,- per jaar.

Materiaalsponsor
Zorgt voor trainingsmaterialen (jeugd en/of senioren) en/of delen van een uitrusting van een senioren dames – of herenteam. (Tassen, t -shirts, korte broeken, ballen en caps, etc.) Naamsvermelding op shirts en tassen. Contractduur is 3 jaar. Sponsorbedrag in overleg.

Teamsponsor
De teamsponsor zorgt voor (delen van) de uitrusting van een senioren dames – of herenteam (evt. tassen, t-shirts, korte broeken, ballen en caps en evt. zwembroeken/badpakken.)  Naamsvermelding op t -shirts en tas – sen, vermelding in iedere nieuws brief, vaste naamsvermelding op de website van de vereniging, etc. Contractduur is 3 jaar. Jaarlijkse bijdrage van € 500,- per Team óf jaarlijkse bijdrage van € 250,- per ½ Team

Vrienden van Gorgo
De Vrienden van Gorgo dragen de vereniging een warm hart toe. Inkomsten van de Vrienden van Gorgo worden besteed aan alle activiteiten binnen de club. Vrienden van Gorgo worden uitgenodigd voor speciale activiteiten en de jaarvergadering van de club. Financiële bijdrage is € 50,- per jaar.

Sponsor Gorgo ’s Zomerkamp
Er bestaan verschillende sponsormogelijkheden voor het Gorgo Zomerkamp, voor meer informatie kunt u terecht bij de sponsorcommissie. Bijdrage in overleg.

Sponsorcommissie
Rens van Alebeek
Hein van den Broek
Bart Pouwels

Contactgegevens
@: sponsorcommissie@ zvgorgo.nl