Handig om te weten

Wilt u of uw kind lid worden van Zwem- en Polovereniging Gorgo, dan dient u zich in te schrijven bij de club. Dit kunt u doen door het inschrijfformulier in te vullen.

De contributie dient per kwartaal vooruit betaald te worden. Deze wordt d.m.v. automatische incasso van uw bankrekening afgeschreven. Door het inleveren van een doorlopende machtiging die bij het inschrijfformulier zit, wordt de penningmeester van de vereniging gemachtigd om de contributie per kwartaal te innen. De afschrijvingen zullen plaats vinden rond 7 januari, 7 april, 7 juli en 7 oktober.

Stel dat je 17 jaar bent en alleen waterpolotraining wilt gaan volgen maar geen wedstrijden, dan heb je geen startvergunning nodig, en betaal je vervolgens dezelfde contributie als Trimmers en Trimsters.

Wat u verder moet weten

Voor de goede orde (o.a. Rijschema's e.d.) is het gewenst dat iedereen die lid wordt van onze vereniging tenminste 1 jaar lid blijft.
Artikel 4 van de statuten luidt: het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni.
Artikel 11: het lidmaatschap eindigt door schriftelijk opzeggen voor 1 juli bij het secretariaat.

Proefles

Jeugd- of seniorenleden mogen altijd eerst 2 proeflessen volgen om te kijken of zwemmen of waterpolo iets voor ze is. U kunt uw kind ook laten meedoen met de proefdagen van Sjors Sportief waarvoor kinderen van alle basisscholen in en rondom Bernheze zich kunnen inschrijven.

Vraag een proefles aan door het contactformulier in te vullen of een email te sturen naar secretariaat@zvgorgo.nl

Contributie

De contributie kunt u zien op onze contributie pagina.